Vognpark

Foldingbro Vognmandsforretning råder over 7 biler: en veteranbil, to kreaturbiler og fire grisebiler.

De to kreaturbiler kører stort set udelukkende for Danish Crown, men kører dog også dyr på græs.
Af de fire grisebiler kører tre af dem slagtesvin og smågrise, mens den sidste, der er en fireetagers, er reserveret til transport af smågrise.

En anderledes vogn

Veteranbilen, der er lidt af et klenodie, er en Scania-Vabis LB 76. Den er en årgang 1966, indregistreret 16. december 1966 til Sv. E. Mathisen, Agerskov. Scaniaen har været i Foldingbro Vognmandsforretnings eje siden 1974, hvor vi købte den af Dieselgården. På det tidspunkt havde den rundet 1. mio. kørte km. Den har i sin tid hos Foldingbro Vognmandsforretning været anvendt til kørsel med ammoniak, men anvendes den dag i dag ikke længere i den daglige drift efter, at den i 1996 blev totalrenoveret.

Altid nyere lastvogne

Med undtagelse af veteranbilen er ingen af bilerne ældre end årgang 2006: Vi bestræber os på løbende udskiftning af vores materiel, da gode, funktionsdygtige biler er med til at sikre, at vi kan løse alle opgaver tilfredsstillende for vores kunder. Samtidig betjenes alle bilerne af faste, betroede medarbejdere, der har stor erfaring inden for branchen.

Følg os på Facebook​

HVEM ER VI?

​Foldingbro 

Vognmandsforretning ApS

KONTAKT OS

​Telefon: 21 21 08 40

Mail: fv@bbsyd.dk 

ADRESSE

Grænsevej 8

6660 Lintrup